VABILO NA WEBINAR DELAVNICO HIGIENA ŽIVIL IN SISTEM HACCP
Vabimo vas na webinar delavnico
HIGIENA ŽIVIL IN SISTEM HACCP
ki bo v ponedeljek, 24.5.2021 ob 17.00 uri
Udeleženci se bodo na izobraževanju seznanili ali obnovili znanje iz področja Uredbe (ES) št. 852/2004 o higieni živil s poudarkom na HACCP sistemu. Delavnica je namenjena tako nosilcem živilske dejavnosti, kot posameznim osebam, ki morajo znati ravnati z živili v vseh fazah postopkov od primarne proizvodnje do prodaje.
Seznanili se boste tudi s trenutno veljavno zakonodajo na področju;
- Zahteve zakonodaje na področju varne hrane
- Higiena živil, odgovornosti nosilcev dejavnosti in zaposlenih
- Spremljajoči higienski programi
- Novosti v zakonodaji in obveznosti (transmaščobne kisline, akrilamid …)
- Umik in odpoklic živil in novosti v zakonodaji
- Priporočila nosilcem dejavnosti podana s strani NIJZ za delo z živili ob epidemiji novega koronavirusa SARS-CoV-2
- Kdaj so potrebne dopolnitve HACCP dokumentacije (prevzem hrane, dostava hrane ipd.)
Kotizacija: brezplačno
Informacije
Tea Gruden, e-pošta: tea.gruden@ozs.si;
Prijave:
http://www.ozs.si/Dogodki.aspx?id=a0N6700001Y3Ofo
Povezavo do webinar delavnice boste prejeli dan pred dogodkom.
Območna obrtno-podjetniška zbornica Ajdovščina (OOZ Ajdovščina) je konzorcijski partner projekta »Izvajanje celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022 – SPOT svetovanje Goriška«.